Ny layout!

Bestämde mig för att göra en ny layout eftersom jag inte hade något annat för mig. Höhö.

Vad tycks?


Inte pigg direkt.

Hahah. Alltså så himla trött man är idag alltså :( blev inte mycket sömn. 4-5 timmar. Hoppas ni sov gott. xD Ska snart gå hem.

Trött som få...

Hahahha jag och Julia håller på att dö av trötthet nu. Så nu ska vi gå och lägga oss. Natti ;)


Två till

Här kommer två till videos på mig och Julia ;) Lägger upp bilderna när jag har alla jag måste ha. Hehe 8D Får antagligen dom idag eftersom jag ska sova hos Julia inatt. Lääääänge sedan sist o: vi har typ inte sovit över sedan.... åttan? sjuan? o.O Dvs 3-4 år sedan. Illa!

Bilder från helgen kommer när jag lagt in dom på datorn. *lat*





Video

Har kommit hem från Grundtjärn. Kan skriva mer om det sedan ;)

Här kommer en video på mig och Julia från natten mellan torsdag och fredag. Vi var hyper så klaga inte. Har fler videos och massa bilder som jag ska visa sedan, men jag har inte alla bilder än. ;)



Grundtjärn here I come!

Nu åker jag till Grundtjärn. Ha det bra(:

Lägger upp bilder från igår när jag kommer hem.

Klockrent :D

Hahaha så söta. Såg den här filmen när den precis lagts upp. Såg den igen idag och blev påmind om att jag måste visa er (;


<3

Kom bara att tänka på en sak. När jag "la upp" min blogg på bloglovin hade jag tre prenumeranter direkt? Hur går det ihop liksom? :s

Bloglovin

Följ min blogg med bloglovin

Yeah, fixat bloglovin till den här bloggen nu. Hade ju på den gamla men den har jag ju inte kvar längre så. ;)
Glöm inte att följa nu okej?

Me today.

Här kommer de utlovade bilderna. Duktig jag känner mig.
Hade dock inte sminkat mig hehe därför får ni inte se facet :*


Två linnen som sitter ihop. Text, "Who? Who? Who cares!"
129:- från H&M


Svarta tights med vitt och grått "färgstänk".
99:- från H&M

Baseball tröja med huva.
250:- + 50:- i frakt från tradera.



Och ja det är stökit på mitt rum. Ska städa lite senare. Åker bort imorgon till Grundtjärn där mina kusiner har stuga. Vi ska fira midsommar med dem och mormor och morfar, så vi tar med oss husvagnen. Stackars Nisse blir ensam hemma :( men Julia har lovat att gå hit och ge honom mat och så. Tack Julia, guld värt verkligen<3

Ska träffa Julia ikväll och visa henne vart maten är och sånt. Kanoooon ;D (Hanna har en kanon btw visste ni det?)

Just ja, jag är piggare idag än vad jag brukar vara och inatt har jag sovit minst?? Jag sov mindre än 7 timmar inatt hehe. Var uppe till fem 8D awezuuuum.

Nisse dumpade mig igår

Yes det gjorde han. Han hittade något mycket trevligare. Vår buske mamma kapat en gren på.

  


Jag laddar bara upp miniatyrer just ni eftersom bilderna är bredare än min blogg. När jag fixar en ny layout kommer jag ändra bredden. ;)


Lite pyssel

Hallo.
Nu har jag inte uppdaterat på ett tag igen hehe. Men nu har jag min dator igen! Fick hem den igår.
Måndag-tisdag var jag hos Vanessa i stan, det var toppen! Köpte ett linne och ett par thights fastän jag sagt till mig själv att jag inte fick, hehe 8D visar bild sedan, promise. Min baseball tröja har kommit också, och jag älskar den!

Här kommer en bild på de två armbanden och alla öhrängen som är till salu, tog en dag i helgen och gjorde lite (; visar också en bild på mitt finger o: men såret syns inte så bra och det har typ läkt nu. Och så kommer en snutt från Untamed 8D Jag vet att de är suddiga men orkade inte..
  

Jordgubbslandet

Elin har idag tillbringat dagen... eller okej typ 1½ timme... i jordgubbslandet och tjänat 75 kr (a)
Bara skyldig päronen 275 spänn nu från tröjan. Yeah, ska jobba mer imorgon om det inte regnar.

Nice på stan...

Glömde säga en sak o: hahaha. Såg Robert Kragh idag lalalalala. Han såg mig med men han vet inte vem jag är ): haha. Nej men man kan ju inte direkt säga "Hej Robert jag hade din pappa som lärare på högstadiet :DDD" och att typ säga att Lovestoned är asbra och att han var duktig som vann Wipeout skulle jag inte våga säga... haha... Han var iaf supersnygg i håret! Seriöst alltså, han är duktig på att fixa det (a)

Nu ska jag se Greys och vänta på att Julo ska svara på mina sms >.< seeeeeeeegis, men det gör inget ;d

SMIIIIIILE

LALlala, (hehe lite fail o:) idag har jag och pappa varit i Umeå och lämnat in min dator... och när teknikern startade den... så funkade den (!?!?!?!?). Lite stört ;o  men sedan slocknade den så något fel är det ju. Han skulle behålla den till imorgon, men vi kommer inte åka in då för pappa är upptagen. Så det blir en annan dag men det blir super ;) Köpte några pärlor på Hobbyshoppen när vi ändå var på stan.

Och jag är reaaaaaaalllllllly happy nu alltså! :D Köpte nyss denna baseball tröjan från tradera! Den är inte som de från gina mm. Lite annorlunda. Me like.


Skit.

Nu har min dator lagt av. Den går inte att starta. Eller jo, men den stannar typ av i ett speciellt läge innan man ens kommit till inloggningen och så låter den massa. Jag får nå feeeel..... alltså jag har typ inte suttit alls vid datorn idag! Bara lyssnat på musik via spotify när jag och syrran "pysslade" lite. Fattar inte vad det är som hänt ))): Åhh...
Har gjort ett till armband och sex örhängen. Tror jag kan ta kort och lägga in bilderna på den här datorn istället. Så ni vet..............
Idag har vi plockat fram massa leksaker som vi ska skicka till en loppis. Ganska mysigt att bli påmind om barndomen och det känns jobbigt att skiljas från alla saker man fått så mycket lycka av genom åren... men man använder de ju aldrig längre så de gör ju ingen nytta längre. ;) Lala, hoppas ni haft en bra dag.

plektruuuum

Har gjort ett armband och ett par örhängen. (:



Klicka för större bilder (;

Intresserad av att köpa något?
Tar 100kr för ett armband med plektrum och 30kr för ett par örhängen, frakt är då inräknat i prisen.
Maila [email protected]


Hål borrade och uppskuret finger

Tog precis hjälp av min käre fader och borrade hål i plektrumen. När vi var färdiga skulle han visa mig att jag kunde göra "egna figurer" av någon träskiva. Han slog på slipen, och i och med att han började slipa, så fick min älskade katt panik som jag precis tagit upp ifamnen. Så när han försökte komma loss och jag släppte honom så rev han mig ordentligt på vänstra långfingret. Så nu har jag ett långt rivsår som blöder. YAY... ._. Men Nisse har bett om ursäkt kan man väl säga, eftersom han kom fram och gosade med mig efteråt och ja, han verkade väldigt skamsen trots att jag inte skällt ut han eller något eftersom han inte rår för det. Han har alltid varit så... så fort han råkat riva någon så blir han väldigt skamsen, som att han vet att han gjord något fel. Lilla vännen <3 Nu har jag tejpat mitt finger, men det dunkar och gör väldigt ont...

Finally

Wohoo! Mina plektruuuum kom igår :D men det sög att man blivit halvt lurad. Det skulle vara 50, men det var 49. Inte en så big deal men ändå... man borde ju få det man betalat för eller hur? Får se om pappa orkar maila den personen han köpte dem av och påpeka det, annars är det ju inte hela världen.

Iaf så ska jag borra hål i alla imorgon hade jag tänkt, och sedan göra ett par smycken. Lallaallala lägger ofc upp bilder sedan ;) Jag måste inhandla några pärlor också... piffa till det hela you know. 

Vi har haft besök av min låtsas farmor ett par dagar eftersom jag hade skolavslutning i onsdags och syrran gick ut nian igår. Eller ok, eftersom klockan är efter 00.00 så blir det iförrgår. Vi snackade om att jag skulle åka och hälsa på henne snart. Det finns tydligen en bra pärl/pryl butik där som är bra som vi kommer gå till en dag då :DD yeah!

Jag har nyss varit ute och lekt tagen med Nissekisse<3 jag blev hur trött som helst men han hade egentligen velat leka mer o: han har typ... mycket energi den katten.


Hoppas ni har det bra och tycker det är superskönt med SOOOOOOOMMMMMMAAARLOOOOOOOV :DD

LOOK WHAT I´VE GOT :DDD

Yeah nu är luggen kort igen! Den gick ner under ögonen innan haha.



Haha kolla fail fingrar :D

Helt sjukt

http://www.firejennifer.com/lite-fakta-om-losenord

Haha ni måste kolla (:


*snabbt tillägg*

Jag måste göra en ny bloggdesign D:
Me don´t like this one.

Då vet ni det. Grattis! :*


Ehm.

Jag suger på att blogga :D men det är för att jag inte vet vad jag ska skriva för tillfället. Dessutom har jag haft annat viktigt för mig. Till exempel att titta på Buuufffffyyyy! :D Jag lånade säsong 1 av Vanessa... någon gång haha. Såg den i veckan, men sista skivan var inte med D: så när jag lånade säsong 2 i fredags fick jag med den också! Höhö. Det var 12 avsnitt i första - tre skivor. Säsong 2 är det 20+ avsnitt. Typ 24 om det är fyra avsnitt på varje... hehe men jag har snart sett klart 8D Kommer bara låta mig se lite idag och imorgon eftersom jag mååste se sista avsnittet med Vanessa tydligen D: på onsdag dvs. Okej jag har inget emot att se med Vanessa! Det är bara det att jag kunde typ sett färdigt alla avsnitt idag annars, hahah. :P Jag har gått och blivit värsta nörden. Ska låna säsong 3 av henne på onsdaaag! Då är det skolavslutning och det äger! Jag och Vanessa ska som sagt se Buffy efteråt och så ska vi käka kladdkaka! Wohoo! :D *happyface*

Som ni kanske listat ut så for inte jag till skolan idag hähä. Inte Vanessa heller. Vi skulle typ gå runt någon sjö eller något och vi orkade inte ta oss dit och gå tipsrunda mm. Vi ska nog vara med eller iaf titta på när folk spelar brännboll imorgon, men det känns ganska drygt om jag ska vara ärlig. Men hellre brännboll än tipsrunda -.-

Jag vill att mina plektrum ska komma ): Jag har köpt 50 st via nätet hähä, för att göra smycken ofc. De borde komma vilken dag som helst. Hoppas imorgon<3 VILL HA NU. hähä.

Och nu då?? Jo nu ska jag leta min mobil som är borta och duscha och bli reeeeeen. Sedan ska jag klippa håret. Min lugg är för lång så den måste jag kapa av ): har liksom gått med diadem i ett par veckor nu och sagt att jag måste klippa den men jag har helt enkelt inte orkat ta mig för att göra det så... Sedan ska jag fota en bild med min kamera *smart* för att visa er värsta coola saken som jag är värsta lycklig över :D bra va!?

Det var det det... jag känner mig lite duktig nu också.
NU HITTADE JAG MIN MOBIL :DDD tack Julia som smsade hahahah!

Hejdå :*


Ledig

Höhö idag var jag ledig!
Eller ledig och ledig... hade inga lektioner helt enkelt.

Har prov imorgon = min enda lektion.

På fredag har jag inget heller, men det sa vara någon debatt på skolan då. Det kommer typ ungdomsrepresentanter från många partier då så jag och Vanessa ska dra dit iaf för att kolla på det.


Igår var jag, Vanessa och tre andra från vår årskurs till Skellefteå för att träffa de från skolan där som ska åka till Spanien med oss. Det var nice. Längtar så hímla mycket till Spanien nu alltså! Ni anar inte...

Lallalal.... hoppas ni har det bra.

RSS 2.0