Jag suger, jag vet.

Hehe, nu har jag min dator :DDD
men det lär inte bli så mycket bloggande i veckan heller... måste plugga en massa för sista inlämningsdagen av allt är på fredag!! Alltså allt måste vara gjort.... inte så himla roligt men ändå, ska bli skönt att få bort allt. Okej, jag har inte så mycket som ska in, men iaf. Och nu kom jag på att jag har historia prov på måndag, ett himla stort prov som jag kommer behöva plugga massa inför, och när ska jag hinna göra det?? Vi kommer ha besök hela helgen, cp ._. aja, det får gå som det går... bara jag inte får ig så. EHE... Japp intressant va? Jag känner mig ytterst rolig, yes.


Hejdå.

Info.

Varför bloggar jag inte för tillfället?
1. Jag har inget att säga typ.
2. Mycket plugg.
3. Min dator har virus, ska lämna in den imorgon. *lat*Just ja, jag har glömt säga vilken färg jag färgade håret... Lilasvart. Hehe, det ser svart ut som vanligt, men lila utväxt.... jättefint. xD

Umeeåååå

Varit i Umeå idag. Först på gudstjänst i vår gamla församling. Mysigt!
Sedan var det daaaaaaaaaaaaaaaaaans :D wohoo! Det var kulkulkul, men vi var bara sju stycken där idag o:
Hehe. Nu väntar jag typ på Julo, för vi ska träffas och träna lite på den nya dansen.

Vad har ni gjort idag?

.

jag är sämst

Hos Vanessa

Som rubriken lyder... jag är hos Vanessa nu och stannar här tills någon gång imorgon ;)
vi ska och grilla med klassen ikväll, det ska bli mysigt.

Skulle träffat Simone imorgon, egentligen... men hon har blivit sjuk så de åkte aldrig upp till Umeå. Tråkigt, men viktigast är ju att hon blir frisk.


Hehe... jag vet inte vad jag ska göra i väntan på Vanessa som duschar ._. ska typ byta kläder och sånt eftersom vi måste fara snart tror jag ;o vi ska hem till Vanessas syrra innan vi cyklar vidare till Marieberg där vi ska träffa klassen... ehe.

Harebäst!

Trött som bara den...

... därför orkar jag inte blogga nu. En lång dag var detta iaf ._.

Wohoo...

Idag (okej igår) var en... dag. Smart va? Hehe. Nej men det var en vanlig dag. 
Vi hade svenska prov, men det är inte vanligt. Jag och Vanessa satt kvar sist. Jag är väääääldigt nöjd för jag fick MVG-!!! :D och ändå kunde jag inte några frågor så det var toppen. Efter det for vi och handlade inför galan som är ikväll (klockan är faktiskt efter 00.00!), sedan drog vi på stan och käkade sushi, jag och Vanessa alltså. Sedan gick vi runt och provade kläder - köpte inga, jag köpte hårspray + nagellack. Min kära vän köpte mascara + nagellack. Vi köpte sedan mjukglass. Det var gott.

Okej, min dag var inte alls vanlig. Hehe 8D

Just ja... vi fick veta idag att min mentor ska sluta på skolan. :( sämst.......!!!!!11


Imorgon kommer vi jobba inför galan. Hela dagen. Börjar 10.00 på dagen. Galan slutar 22.00 och då ska vi städa. Jippie. Vet inte om vi får någon middag, och det känns ju roligt. Önska mig lycka till tack, för det kan behövas.

Sov gott.

APU i Spanien

HAR PRECIS FÅTT VETA ATT JAG OCH VANESSA FÅR ÅKA PÅ PRAKTIK I SPANIEN TILL HÖSTEN!!!!1 :DDDD VI ÄR INTE LIIIITE LYCKLIGA NU ALLTSÅ :D YESYES!!!!!1

Sämst.

För det första så har Hanna åkt hem till Sundsvall, och för det andra så har jag fått ett virus på min dator -.-

Jag måste egentligen sätta mig och plugga, men orkar inte... ska göra det ändå och tröstäta godis. Ska bara kolla på blocket och tradera efter en kamera och guitar hero.
Har ni haft en bra helg??

Hannapanna...

... är häääär!!!1 :D och det är bäst! 
Idag har jag haft dansuppvisning. Ni kan få se video sedan haha... men klaga inte vi är nybörjare xd

Städning + hårfärgning

Hehe, nu ska jag vara duktig och städa på mitt rum för Hanna kommer imorgon :DD
Och så ska jag färga håret. Heheh. Men inte svart! Den ni :D
Ni får se sedan om ni är snälla. Puss :*

Katt på taket

Var nyss tvungen att gå ut på garagetaket genom mitt fönster eftersom Nisse hade klättrat upp där. Han satt först vid fönstret för att visa att han ville in, eller något. Men när jag öppnade fönstret tittate han bara på mig och luktade lite på sidan av fönstret. När jag försökte få tag i honom gick han så jag precis inte skulle nå honom. Då var det bara att klättra ut för mig... han ville väl leka eller något. Hehe han är busig<3

... :@

Redovisningen gick... inte så bra men skit samma. Man kunde ändå bara få G, eftersom det egentligen är en inlämningsuppgift som typ är... stor! Och vi skulle bara säga lite av det i smågrupper. Så jag fick G, yay.

Jennie var busig på svenskan. Hon pratade med några av mina klasskompisar om provet vi ska ha nästa vecka. Det kommer vara få frågor men man måste skriva mycket på dom. Då var det en i min klass som frågade om man fick hitta på lite som man ville? Jennie skrattade och sa att hon faktiskt hade några elever på skolan som brukade hitta på massa och skriva på prov. Och så säger hon inför hela klassen "du är en av dom elin". Like always... men jag gillar henne ändå 8D jag kan ta att folk retas med mig... faktiskt.

Matten gick sådär. Haha. Vi har börjat jobba med gamla nationella prov som typ är... svåra. :/ Vi hade betygssamtal också. Hon sa att om jag får MVG på hemprovet (vilket hon tror att jag kommer få) och sämst VG på nationella så kommer jag få MVG i betyget :'DDD wohoo!!1 Jag vill (a)

Nu är jag sur på mig själv. Jag glömde att jag hade min cykel på den andra busshållsplatsen så jag måste hämta den idag igen -.- lyckat! Fast jag får åka bil med pappa dit eftersom han ska åt det hållet så det är lugnt.Har ni haft en bra dag?

Lite omkastat.

Hehe nu ttnkäe jag ha rigolt och skvira ett mcyekt vecrakt igälng, iegn... Jag hdae itne tknät srkiva yeatlrigtre ett men jag gör det ädnå. Och ni mtsåe enknräa att jag är msasa dtiukgt eorstefm jag typ itne hdae tknät böjra bolgga iegn, men så belv det ändå. Msygit va? Vgelkiern hehe ._. oekj dttea var vlgiekren odinögt men jag har ignet bträte för mig så so waht eegetilgnn ?

Vsist vet ni att om de fstöra och ssita bvreätoskna i ett ord såtr på rtät ptals, och rtseen såtr hellur om bleulr så kan man läsa det nsätan lkia bra. Det är för att vi itne lsäer bkostav för btksoav, uatn hlea odret för sig. Det är coolt.

hehe

Jag har tråkigt i väntan på Vanessa så jag gjorde en fin bild i paint:hehe, mycket vacker va? Men har man inget att göra så är det så...
Har klassråd om en kvart sedan en redovisning på turismen ;s
Svenskaläxan har jag inte gjort men den gör jag på lunchen, man ska ändå bara läsa en text.
Sedan har vi matteeeeeeeeeeeeeee<333333333 ja jag älskar matte :'D wohoo.

Det är kallt här D: det är inte roligt alls. *snyft*

Nu ska jag hitta på något annat roligt. Hejdå.

Kvällspromenad

Har varit och hämtat min cykel på busshållsplatsen, eftersom jag åkte med pappa hem så fick den stå kvar där. Ringde till Hanna och snackade med henne tills jag kommit hem med cykeln + att jag tog en extra runda för att kunna snacka lite längre.

Om man säger det så, det var välbehövligt.

Nu ska jag och Nisse sova. Natti.

Välkommen till min nya blogg!

Japp då har man en ny blogg då...

Jag slängde bara ihop en tillfällig layout som får duga för tillfället.

 

Nu börjar jag kanske blogga igen.


RSS 2.0