waka waka eh eh

Det var jättedrygt att vakna idag. Jag visste inte vad klockan var. Antingen var den 8 eller 10, och jag var ganska så inställd på att den var 10 så jag blev väldigt sur eftersom ingen väckt mig, eftersom jag skulle upp klockan 9... Somnade om av misstag och sov en halvtimme till och då bestämmde jag mig för att gå ner, hade börjat inse att klockan inte var efter 10, ehhe, inte ens efter 9. Grejen är att jag kunde sovit till 10 egentligen, men nu gick jag upp halv 9... Menmen jag har i lugn och ro fått sitta vid datorn och nörda lite, och mysa med Nisse :D men surt ändå när jag kunde ha sovit minst en timme till ;(

Nu ska jag göra mig färdig för att gå till busseeeeen. Vi ska kanske börja med uppvisningsdansen idag så det blir muy spännande. Ska kanske till Vanessa efteråt :)))) och imorgon åker jag till Sundiiiis. Happyface!Vad ska ni göra idag? :D
Over and out. Adios.

Det blev för mkt med allt

så jag stannar hemma idag. Känns så elakt mot Vanessa, men vi har snackat en massa och hon vet precis hur allt ligger till så... Ska typ träffas imorgon efter dansen istället. Love you <3
Jag har märkt att jag har massa paint skills ;DD höhö, erkänn.

Detta är jag just nu


HÖSTLOV

Shit så skönt alltså :D ledig en hel veckaaaa och jag har massa planerat :D

Planering:

Fredag - Nadja ska sova här. Jäääättteeee länge sedan sist:(
Lördag - Ska typ till Vanessa och sova hos henne och vi ska ha massa ruligt.
Söndag - Dansadansadansa :D
Måndag - Åka till Hannapanna i Sundis, höhö minns du Hanna? Sundiiiiissss.......... träffa Agnes liite ngn kommande dag också...?
Tisdag - Vara hos Hanna.
Onsdag - Vara hos Hanna.
Torsdag - Hanna fyller åååååååååår :DDDDD och då åker jag hem......
Fredag - Vara hemma och njuta av livet. Kanske träffa Vanessa.
Lördag - Kanske åka till farmor med kusin. Eventuellt träffa Julia?
Söndag - Kanske åka till farmor med kusin. Eventuellt träffa Julia?Nu ska jag glo på The Vampire Diaries säsong 2 avsnitt 7 <3 löööövli. Sedan måste jag städa. Inte lövli.

LövliTänkte att jag skulle visa min favoritbild från Spanien. Soluppgång. Finfint<3

Har pluggat religion - Buddhismen i fleeeera timmar nu på kvällen. Duktigt av mig för jag orkar typ inte plugga längre hehe, har jag någonsin orkat? ...... lite iaf.

Nu blire snart sängen. Natti!

HUNNIE IM HOME

Lite segt kanske hehe, men jag har inte orkat blogga. Jag ska försöka ta tag i det igen nu tror jag :P och snart byta bloggdesign, är så himla less på min........

Kom hem i fredags iaf efter två underbara veckor i SPANIEN :) läs om vistelsen där på http://www.tbsispanien.blogg.se/, orkar inte skriva allt här. Bäst hade vi det iaf, och det säger väl allt?


Kommer sätta mig och ladda upp massa bilder någon kväll. Har 500 stycken, hehe. Måste få de andras bilder också, men men....... får se när jag orkar.

Togs häromkvällen.

.

jag har bloggat på http://www.tbsispanien.blogg.se/ , kolla där

SPANIEN

WIHOOO NU BÄR DET SNART AV :DDD INTE MÅNGA TIMMAR KVAR. EHHEEHHEHE.CHECKA VÅR BLOGG FÖR ATT SE VAD VI SYSSLAR MED :DD KLICKA HÄR.
JA JAG ÄR HYPER :DD

VI SES OM TVÅ VECKOR PUSS SMSA MIG INTE ELLER RING FÖR DET BLIR DYRT.

Säsongsstart

Imorgon börjar Grey's anatomy igen. Finally! :D


Hehe jag var klantig och tog fel på dag nyss -.- haft onsdag i huvudet hela dagen. sämst haahhahahaha

Lite bilder från Långbäcken

Hehe jag vet att det var länge sedan jag var där... men ja, jag är ju som jag är så.... ;)


Här på den här gården växte min morfar upp. Dock fanns inte den lilla utbyggnaden med ytterdörren då.

Morfars första cykel! Den fick följa med oss hem.Äldsta huset i Långbäcken.Morfars gamla skola.Skolan igen.Långbäckens kyrka. Min moster och hennes man vigdes där.

Typ de bilder som var värda att visas xd

Buffy beroende? Ja tack
RSS 2.0