Rest in peace

R.I.P Hans världens bästa morfar Jonsson
1928-09-12 - 2010-07-29
<3


Älskade dig mer än allt annat morfar. Det gör så himla ont. Jag saknar dig.

I dunno...

Hade tänkt börja blogga igen. Men... ja nu vet jag inte. Eller jo jag ska börja blogga igen, det ska jag. Men när. Jag vet inte.

Anledningen till att jag inte bloggat är som sagt att min morfar blev sjuk. Riktigt sjuk.

Rösta på min sko!

Okej jag suger. Jag vet. Men kunde inte låta bli och sedan blev jag typ nöjd med skon ):Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!


Träffade Vanessa

I Söndags åkte jag in till stan och träffade Vanessa. Det var så himla länge sedan sist. Saknat henne hur mycket som helst... är ju van att träffa henne minst fem dagar i veckan. Vi pratade om politik, såg film, åt glass och hade det bäst! Sedan bjöd hon mig på mat på Max eftersom jag inte har några pengar ): , super snällt! Jag ska allt bjuda tillbaka sedan. Har inte sagt det, men jag köpte en Nikon D60 i Stockholm, så ja. Inga pengar...

Jag gjorde jättefina armband på Max!


Vi är lagom normala. Heheheh. Jag gav henne fem sugrör att dricka med, själv nöjde jag mig med två! Sedan fick jag en av henne för att hon inte kunde dricka med fem. Vaddåå så svårt kan det väl inte vara!? 8) Sedan gjorde jag två armband. Hon gjorde en varningstriangel och så förstörde hon mitt tredje sugrör genom att kladda massa i smält ost :@ elakt!

Tutorial 1

Jag har en förkärlek för svartvita bilder och bilder som nästan är svartvita. Leker lite i photoshop just nu och tänkte att jag kunde visa er..?


Vilken tycker ni ser bäst ut?


Nu finns det fler sätt att göra detta på. Som ni ser så blir bild 2 mörkare eftersom jag duplicerade lagret och sedan valde Soft light, man kan även ändra detta på "curves" så man måste inte duplicera, men nu gjorde jag så den här gången. (:

Anledning till att jag inte bloggat...

Min morfar fick en hjärnblödning på måndag morgon och ligger därför på sjukhuset. Jag har knappt klarat av att sitta vid datorn alls. Jag har aldrig varit såhär ledsen, rädd, orolig osv. i hela mitt liv. Han är verkligen allt för mig och jag älskar honom mer än något annat. Återställd kommer han inte bli, om han överlever lär han inte bli annat än ett vårdpaket... Men nu har han tydligen vaknat iaf, men pratar gör han inte. Ska se om jag kan åka in igen idag.

Bilder från förra helgen

Lägger upp tre bilder som vi och min pappa tog i studion när Hanna var hos mig. Orkar bara visa tre bilder eftersom vi tog hur många som helst. Vill inte heller lägga upp någon som Hanna ogillar (;


I love you. <3


Ny layout igen!


E.M.D - Save Tonight

Nu finns E.M.D - Save Tonight musikvideon på msn! Inte sett den? Klicka här (:

Hemma igen.

Nu är jag hemmaaaaa. (:

Haft finbesök

Hanna har ju varit hos mig i helgen, därför har jag inte orkat uppdatera något (: Det var toppen! Nu har hon åkt hem och jag saknar henne så hiiiiiiiiiimla mycket! Laddar upp bilder o sånt tidigast på fredag eftersom jag och Julia åker till Stockholm imorgon och kommer hem på fredag. Awesome. Puss :*

:(

Igår när jag var hos mormor och morfar, ramlade morfar och typ landade på handen så efteråt hade han jätteont :( Han är jättskör nu mera... Men iaf, om jag hade varit inne hade jag typ dött eller något och sagt att de skulle fara på akuten direkt!
Mormor ringde idag och sa att de hade varit på vårdcentralen och nu måste vidare till sjukhuset och röntga för att se om han brutit den eller något :'(

Älskar dig, bli bra. <3

Nya flugan?

Anna: "Jag är en bröstfluga!" *ta på Elins bikini överdel på huvudet och sedan framför ögonen*


Inte bara jag som är trött. Nu snackar hon om minimala bikiner och säger att hon ska köpa en, haha det skulle jag vilja se. Sov gott ;)

Anna: "MICRO bikineeeeer!"

Jaja sov gott.

Darliiiiiiiing

Älsklingshanna kommer på torsdag. Kl 18.00 ska vi hämta henne på Umeå busstation! Hon stannar tills ngn gång 12.00-14.00 på söndag tror jag? Vi har inte bestämt det ännu men det är ju ingen panik.

Underbar bild från sist.<3

Så trött

Haha är helt slut o: När jag kom till mormor och morfar började det regna. Det sög. Jag och mormor spelade lite kort tills det nästan slutat, då gick jag ut och satte mig på garageuppfarten. Skulle ta bort gräs som börjat växa där. Satt i två timmar och tjänade 100 kr! Nice (: Sedan åt jag där innan jag cyklade hem igen någon gång efter nio.

Detta var min roliga dag.
Vad har ni gjort idag?

Nytt husdjur...

Jag har fått en ny kompis. En liten fluga som är ytterst närgången och vill sitta på mina armar och min panna när jag sover! Armar ok, men inte pannan tack... :( nu när jag är vaken får jag inte vara själv typ alls och den sitter fortfarande gärna på mina armar. Och ja den går inte runt en massa, den är bara nöjd med att sitta! o: Den är konstig...


Jag har inga pengar på mobilen, så Nadja om du ser detta kan du väl ringa mig på mobilen eller något? Innan imorgon onsdag (a) eller det går bra då med btw.

Nu ska jag göra mig klar och sedan typ fara och jobba hos mormor och morfar.

Tjingeling!

Hade tråååkigt.

Gjorde efter en tutorial. Är nöjd trots att det var en effekt jag inte lyckades förstå/hitta hur man gjorde. Vad tycks?


Satt seriöst en och en halv timme med denna. :o

Umeå con mi familia

Me gusta Español! Haha eller?? ;)
Men iaf, var i Umeå idag med familjen. Vi åt lunchbuffé på en kina restaurang som skulle ha sushi... men gissa vad!? De har inte sushi i Juli :( aja det var gott ändå!
Efteråt gick vi lite på stan och jag köpte en ny bikini, ett par örhängen och en handväska (har behövt en så sjukt länge, mamma hittade den och sa att jag kunde få den, mohaha så den slapp jag betala).
Bara för att jag bestämde mig för att skriva ett inlägg och visa på en gång, så kunde jag inte hitta kameran, inte webkameran och inte mobilsladden!! Hur stor är chansen liksom? Fattar inte vart de har tagit vägen men antagligen är jag blind för att jag är trött. Jag sov ett tag mellan 20.15-20.55. Hade jag inte gjort det frivilligt hade jag somnat framför datorn! Illa...

Alltså varför är ingen inne på msn!?!?!???! Jag får nå fel :( Leker därför i photoshop. Snart klar med en bild.

Bilder från midsomar

Haha förlåt jag är så seg. Men har inte orkat helt enkelt (:
Vi firade i Grundtjärn där mina kusiner har stuga, tillsammans med dem och mormor och morfar.finaste morfar<3


Anna, morfar, Tobias och Matilda

 


Min mycket snygga kusin Christoffer. ;)


mormor, mamma, moster, kusin


Christoffer, Matilda, Anna, mamma


Matilda och Anna

  
tårta, blomma från bukett, kossor


fina Matilda

 
Tyckte denna var ganska klockren ;), bild på hela buketten
Congratz

För 16 år sedan kom det en liten flicka till jorden. Och det var min fina lillasyster. Grattis!


Size Hero

"Säg nej till sjuka skönhetsideal - SKRIV PÅ!

Tycker du liksom vi att det är skrämmande att det extremsmala idealet har blivit norm i modebranschen?
Blir du illa berörd när du ser modeller som är sjukligt smala? Tror du att bilden av hur kvinnor framställs i reklam- och modebranschen, kan påverka kvinnors självförtroende?

Genom att skriva på VeckoRevyns namninsamling, visar du att:

  • Du efterfrågar mer variation av hur kvinnors kroppar framställs i mode, reklam och media i Sverige.
  • Du tycker att skönhet inte måste vara samma sak som extremt smalt (tvärtemot vad som oftast förmedlas i mode- och mediabranschen idag).
  • Du tycker att fler aktörer inom mode- och mediabranschen borde ta sitt ansvar för hur de förmedlar skönhetsideal.

Jag har skrivit på. Gör det du med! KLICKA HÄR!Ta en tur...

Lallala nu ska jag få åka med Julia på en liten tur med bilen :D See you later!

Lycka och mardrömm

Inatt har jag drömt massa mardrömmar ): haha jag typ dog i en, och i den andra så var jag på skolan. Det var första skoldagen och jag glömde väskan med datorn och allt hemma!? Det kom jag på när jag kom fram till skolan. Vanessa var dödstrött och skulle inte komma. Vi skulle ha samhällskunskap med en ny lärare (har redan läst färdigt kursen......), jag var sen till lektionen och var suuuuuper törstig men det fanns bara varmt vatten att dricka. Spelade ingen roll hur länge en kran spolade eller om man tog ur automaten. Det fanns bara varmt vatten. Jag skulle köpa en penna i köket men hade ju inga pengar, men eftersom min faster jobbar där så skulle jag betala dagen efter... men jag fick hjälpa dom plocka ihop en massa först!?!? Blev bara mer och mer stressad och var fortfarande törstig. Snyft. ): Aja nu är det bra..


Vet ni!?!??! JULIA HAR KÖRKOOOOOOOOORT!!!!!!!!!11 :DDDDDDDD Hon klarade teoriprovet den här gången så nuuuuu! Wohoo 8D


RSS 2.0