Träningsvärk

Inte okej alltså! Haha jag har asont i benen och i magen trots att jag stretchade jätte mycket både på dansen och efteråt ): men har man varit lat i sommar så får man väl stå sitt kast. Dessutom blev det dubbla danslektioner för mig och Julia då vi fick hoppa upp en grupp ! :)) Askul! Vi har ändå bara gått en termin och för den måste man gått minst två egentligen, ehheheh (a) Så det blev två timmar efter varandra igår.

Åt surströmming hos mormor igår :DD jag åt flest som vanligt. Sju blev det igår.

Sitter nu på skolan och börjar inte försen om två timmar... det suger. Men jag träffade Nadja på bussen iaf och det var myyyyyysigt :)

Fick sms från Philip där han sa att debatten imorgon är inställd. Aja, det blir nog bra ändå. :)



Ha en bra dag!

Darling I'm hooooome!

Okej kom hem igårkväll någon gång från Lycksele. Vi gjorde typ inget där egentligen. Gick lite på stan igår och Anna träffade hennes klasskompis som bor där... sedan for vi och fikade hos pappas kusin och hennes man. Deras döttrar var inte med eftersom de var uppbokade, men vi får träffa de en annan gång helt enkelt ;) En av dem är lika gammal som Anna, och den andra är 1-2 år äldre än mig... är inte säker.

Jag köpte två tröjor och lite annat gruffs. Har inte hunnit ta kort, och tröjorna är i mina pärons väska o: måste hämta dem sedan.. ehe.

Idag börjar danseeeen. Jag är typ nervös ändå? Hahahahaha xd måste åka 11.10 D: förut var det 13.30, men nu börjar dansen tidigare.... Men det är bra då hinner man hem någon gång också. Och vi ska äta surströmming idag!!!!! :D finally! Jag har väntat i evigheter typ<3





Morfar har namnsdag idag. Dessutom var det exakt en månad sedan han dog...

Uppdatering

Okej jag har inte bloggat senaste veckan typ... ehe..

Förra onsdagen följde jag med min pappa på KD möte här i Vännäs. Det var asmysigt, vi åt, snackade och fick lite info. :) Inte så mycket, men det var trevligt. Fatta vad trevliga och härliga människor det finns alltså! Jätteroligt och man känner sig värsta välkommen och sånt!

I fredags var morfars begravning. Den var asfin verkligen och jag grät hela tiden. Inte så konstigt. Men skriver mer om det sedan för jag har lite brottom just nu.

I söndags drog jag till Vanessa och sov hos henne eftersom vi skulle börja sent på måndag (första skoldagen), myysigt :D Sov hos henne tisdag-onsdag också. Och min nya mentor är Jennieeeeeeeeee! Okej min förra hette samma sak, men liksom åååh, den här Jennie är så underbart gullig och rolig trots att hon mobbat mig de två senaste åren </3 hehe men jag tycker om henne asmycket så jag är glad att hon kommer vara min mentor :D

I onsdags träffade jag distriktsordförande för KDU och snackade lite med honom. Första gången jag träffade honom. På tisdag ska jag typ följa med på en debatt, lär ju sitta tyst och titta på bara när han debatterar men det ska bli mycket spännande!

Mitt nya schema suger </3 lägger upp det sedan och visar.


Nu måste jag fixa lite grejer för vi ska åka till Lycksele tills imorgonkväll. På söndag börjar dansen. Härligt! :D

BYEEEEEEEEE!

...

Kände att jag skulle dela med mig av ett gott skratt. Kanske inte bara jag som behöver det.


Förlåt.

Dålig uppdatering senaste dagarna. Begravningen var igår. Jag orkar inte. Skriver sedan.

Justin Bieber - inte älskad av alla


Så klockren! :D
Se fler roliga videos som den här personen gjort med sina katter på deras youtubekanal.
(videon finns på msn också)

alltså, ok.



Såhär ser jag ut just nu. Har inte duschat på en vecka. Det suger att vara sjuk. Känner mig så himla äcklig. Det är jag också. Så därför ska jag ta mig en dusch nu finally :D jag har inte haft ork de senaste dagarna, men nu smäller det haha.

Jag måste fortfarande klippa mina naglar ): de är inte okej...

Till höger om mig ser ni Lena, hehe. Haft henne i... 13 år. Hon är min "maskot" och en asbra vän. Hon är det enda mjukisdjuret som jag har framme. Resten har varit bortstoppade väldigt länge. Haha. Har ni kvar något mjukisdjur?

This can't be real...?

Seriöst. På måndag börjar jag trean. Sista året på gymnasiet. Sista året i skolan..? Herregud. Tiden går så himla fort :O Detta året kommer försvinna hur fort som helst, för det är så mycket som händer. 9 oktober åker jag till Spanien på praktik i två veckor, sedan är det lov en vecka. 21 november ska jag se E.M.D i Umeå. 10 december blir jag 18. 24 december, julafton. 31 december, nyårsafton. Sedan någon gång börjar skolan igen, sedan har man två lov, lite längre helger mm... våren går asfort. Men liksom, vart tar tiden vägen egentligen?? Man blir nästan rädd. Haha.


Vilken klass börjar ni i, i år? :)

Ska färga håret

:DD Sist jag färgade så färgade jag svartlila typ, men det blev svart med lila utväxt. Nu är det typ.... brunt i olika nyanser. Har egentligen velat färga håret knallrött nu ett tag, men det får vänta, nu färgar jag det svart igen! :) Förhoppningsvis blir det lite blonda/blekta slingor i luggen i framtiden, men får se.


Elin dissar...

... Kissie.

Ja alla känner vi väl till Kissie, och detta är ett av hennes senaste inlägg:




Alltså jag vill bara skratta åt henne för hon är så patetisk!

1. För det första så har Kissie inte en unik stil, och även om hon hade haft det så når den verkligen inte den nivå som Lady Gagas stil ligger på.

2. Lady Gaga har riktigt bra låtar, men Kissie? Hon har en enda låt hitills, och den är sönderredigerad för att man inte ska höra hur illa hon egentligen sjunger! Även om den inte var så himla redigerad skulle den ändå suga eftersom allt låter likadant genom hela låten. Skittråkig! Och hade hon varit bra på att sjunga hade hon trots allt gått vidare i idol, nu fick hon ju inte ens träffa den riktiga juryn ;)

3. Del av musikhistorian efter deras död? Lady Gaga - Ja, Kissie - Nej. Enligt mig är hennes låt redan bortglömd, skulle inte den komma upp på spotify och även vara med på spotify reklam? Den finns då inte där ännu. Efter Kissies död, och då vi från samma generation dött kommer ingen komma ihåg henne. Kanske någon, men det hon kommer minnas för är att hon är en patetisk tjej med stora bröst vars blogg var känd pga att hon provocerade för att få läsare och fans istället för att vara sig själv och bli omtyckt för det.



Ja... Vad tycker ni om Kissie?

Victory!

Jag har segrat över febern! Den är borta nu, äntligen :D Är mycket piggare idag men snorar lite, liiiite trött och hostar massa D: Men snart är jag frisk! Fortsätter proppa i mig c-vitaminer och honung...

Har kollat runt lite på Pearlized och hittat lite finfina grejer som jag ska beställa hem! Bland annat så vill min moster ha ett armband, hon kan tänka sig ett som liknar det jag gjorde till min mamma men det blir annorlunda, helt klart ;) Pearlized är en väldigt bra webshop (finns även som butik) med massa fina grejer för smyckestillverkning och även lite för scrapbooking. Dessutom behöver man inte betala någon frakt när man beställer för över 40 spänn! Awesome :D

Funderar på om jag ska leka i photoshop eller om jag ska fixa något armband, halsband eller något o: Svårt val.

Feber

Inte kul att vara sjuk. Har kring 38,5 grader (kan vara mer eftersom vår termometer suger, mindre är det inte iaf)... feber suger ):

Vi åt kräftor hos mormor, och det är supermegagott<3 men tror ni jag hade någon matlust ?? nej... :( det sög, men men jag får äta mer nästa gång. Tur att det inte var surströmming vi skulle äta, för då hade jag väl brutit ihop för att jag inte kunde äta så mycket. Hehe, bara för att det är gottigast 8D <3

Jag känner mig helt slut. Ska fixa mer te+honung och citron i fårmuggen och titta på Supernatural så kanske man blir frisk snart :D Det är bara det att jag är på avsnitt 19 av 22 :( Vanessaaaa jag vill låna säsong tre av dig 8D så får du tillbaka tvåan, hähä deal? :)))



Rösta på mig!?

Jag är en av finalisterna i veckans blogg här ! Skulle vara jättesnällt om ni röstade på mig! :) Tar inte direkt lång tid...


Är fortfarande assjuk. Inte roligt :(( Hoppas allt är bra med er!?

katterkatterkatter

Hade lite tråkigt...











Lördag den 14:e

Alla bloggade ju om fredag den 13:e, så jag pallade inte göra det. Idag är det lördag den 14:e, en stackars dag som ofta glöms bort i och med att det är fredag den 13:e. Stackars dagen. Haha. Detta är iaf min otursdag... sjuuuk. ):

Te + honug + pressad citron + FÅRMUGG :DD = Elin förhoppningsvis frisk snart

Bilder på ringarna

Lovade att jag skulle visa hur ringarna ser ut på... så ja här är de ;d


jag måste klippa naglarna.

ARRGGHHH... :@

ÅÅÅH! Alltså... jag har blivit sjuk :( ont i halsen, snuvig, tung i huvudet. Jag har inte varit sjuk på lääääänge. Och igår fick jag veta att Vanessa var sjuk så hon skulle inte komma idag, och vi planerade halvt att ha filmkväll med Julia och hon var också sjuk. "hähä" tänkte jag... "jag är inte sjuk, vill inte bli, har inte varit på länge :DDD" såklart går jag och blir sjuk då också -.- synden straffar sig själv.

Dålig uppdatering



Hehe... ja.

Igår var jag med Vanessa hela dagen och det var jätteroligt som vanligt, men för kort tid ): är ju van att träffa henne typ varje dag och oftast när vi ses på fritiden så sover vi över... men det var länge sedan nu, men hon kommer hit i helgen igen :D niiiice!


Idag har jag, mamma, pappa och mormor varit på loppisrunda och vi började med att stanna på slöjdarnashus i Vännäsby och köpa glass. När vi sitter och äter den kommer en buss med pensionärer typ, som är på runtresa i landet. Och mormors äldsta storebror och hans fru var med!? Hur stor är chansen liksom??? Världens överraskning eftersom de inte bor här! Jag har inget minne av att jag träffat dem förut, mamma säger att jag var väldigt liten då, och hon har inte träffat de på många år. De mådde riktigt bra och var pigga och de kommer också på morfars begravning om en vecka. Mormor presenterade mig för hennes bror, Sture, och sa att jag var Elin, och direkt säger han "jasså det är Hasses flicka!?" (Hasse/Hans = morfar) och mormor sa att jo det var det ju. Alltså ni kan inte ana hur mycket de där orden betydde. Liksom... en människa som jag typ aldrig träffat förut, vet ändå att jag var morfars flicka... Men inte så konstigt ändå... morfar kunde inte hålla tyst om mig för någon han träffade. Det är något jag alltid ska komma ihåg. Morfar var alltid stolt över mig, och är det fortfarande, för varje andetag jag tar. Han kommer alltid älska mig.

17 år, 7 månader, 19 dagar och 2 timmar tillsammans med dig. 2 veckor och 14 timmar utan.

Ringar



Var tvungen att springa in och köpa dessa på H&M i Örnsköldsvik på väg hem idag. Älskar dem!
29:50 kostade de - fett värt!

TÄVLING



Jag lottar nu ut en bloggdesign som ni hittar här !

För att vara med och tävla måste ni lägga upp bilden ovan i ett eget blogginlägg på eran blogg  och länka till detta inlägg! Kommentera och säg "jag är med" och länka till erat inlägg, lämna också eran mailadress så jag lätt kan kontakta er om ni vinner.

För en extra lott, lägg till mig på bloglovin och skriv i kommentaren vilket "bevakar nummer" ni blev. Ex. Det är 10 bevakare innan ni bevakar, så blir ni nummer 11. Ser jag att detta inte stämmer då jag ska avgöra vem som vinner, så kommer ingen få en extra lott. Så om en fuskar så kommer alla drabbas av det tyvärr.

Tävlingen avslutas 16/8 kl 00.00. Kommentarer efter det kommer inte att räknas.

Bilder från Sollefteå

Vi bodde hos min moster och hennes familj i Sollefteå när vi var där. Tillbringade inte så mycket tid med dem ändå... Hel måndagen spenderade jag tillsammans med busungarna Josse och Rebecca. :))


Bilder från bröllopet

Valt ut några av bilderna så ni får se :) Jag fotade sammanlagt 362 bilder... hehe. Orkar inte ladda upp alla.






Hemma igen.

Yeah I'm home. Hehe.

Viktig info!!

Idag drar jag till Sollefteå och kommer inte ha tillgång till dator! Svarar på alla kommentarer när jag kommer hem. Ha tålamod ;)

När jag kommer hem kommer jag också ha en tävling och lotta ut en bloggdesign. Så håll ögonen öppna!

Ha det bra, hejdå!

Sorry.

Förlåt för att jag glömde länka dig Alice! Såsom många andra gissade du rätt. Här är din länkning.

http://aaaaliice.blogg.se/


Off to Julo



Ska iväg och träffa min kära vän Julia som kom hem till Vännäs igår. Har inte träffat henne på snart tre veckor. :(
Lägger upp bilder och sånt från bröllopet senare, men det blev typ inga bra... Var ju ändå pappa som skulle fota egentligen så.

Aja synes! Ha en bra kväll.

Bröllop

Ska iväg och fota ett bröllop nu tillsammans med pappa och syrran. Svarar på era kommentarer sedan. Puss.

Då var det dags igen...

... med en ny layout. Tröttnade för fort på den gamla hehe... (:




Besöksrekord igen!

O_O





Elin i fårhimlen igen

Lite bildbomb efter fårhagen ikväll....












Höger - "Kom igen flickor nu ser vi snygga ut här!"
Mitten - "jag ser bara med ett öga :((("
Vänster - "hähähä :D"



"Du är leskiiiiiii..."











"Hähähää" *leka stalker*



"Ey va gloru på?"


RÄTT SVAR + LÄNKNINGAR

Vissa svarade "en header", andra "bakgrundsbild" och några "en design". Man kan väl säga att alla svar var rätt egentligen. ;) Men ska man vara noga var det en design, men det ska ju användas som header och bakgrund också, därför länkar jag även ni som sagt det :)


http://veeendeelass.blogg.se/

http://emmanord.blogg.se/

http://ninnzanlee.blogg.se/

http://wpb.blogg.se/

http://sannakbss.blogg.se/


http://nnahlbom.blogg.se/

http://myfashionandstyleblogg.blogg.se/


http://isabellalindroos.blogg.se/


http://vitabandet.blogg.se/

http://frejsiiiing.blogg.se/

http://frokenmela.blogg.se/

http://ttrixie.blogg.se/

http://aasajulia.blogg.se/

http://amandasrader.blogg.se/

http://ssofieandersson.blogg.se/


http://melindaanilssoon.blogg.se/

http://jjuliees.blogg.se/

http://esks.blogg.se/


http://linnnnns.blogg.se/

http://jassesmode.blogg.se/


http://theresenordin.blogg.se/

http://justmeangelica.blogg.se/

http://jhugosson.blogg.se/


http://technicolor.blogg.se/

http://nnathis.blogg.se/


Bilder från dagen










Gissa rätt - Bli länkad - GILLS INTE LÄNGRE

NI KAN INTE GISSA LÄNGRE. ELLER JO NI KAN MEN NI SOM SVARAR EFTER ATT JAG SKRIVIT DETTA BLIR INTE LÄNKADE TYVÄRR. PUSS :*


Blueberry dream

Lite sådär halvdana bilder, men bättre än webbkamerabilden ;)










Nå... någon som känner sig sugen? :) kommentera här eller skicka ett mail till mig på [email protected]!

Godnatt världen


Nu är Elin trött...

Suttit och gjort färdigt halsbandet på bilden. :) Ville testa något nytt. Det är inget jag själv kommer att använda hehe. Någon som känner sig sugen? Bättre bild kommer sedan, tagen med systemkameran och inte med webbkameran. ;) Ska sova nu natti <3


(haha lite skilland på denna och den förra, solig dag vs mörk natt)

Waiting.



(glömt visa min nya ring som jag köpte i fredags. 20 kr på Ur&Penn, värt!)
Snart kommer Nadja. Vilken sekund som helst.


Ha en bra dag alla :D


Besöksrekord igår

Okej det är inget emot de som har flera hundra eller flera tusen besök om dagen, men för att vara min blogg är det rekord iaf :)



Sprutan idag.... -> Så gick det!

Tog som sagt första Gardasil sprutan idag. Hehe... och jag är livrädd för sprutor. Det tog en halvtimme innan jag lät sjuksköterskan ge min sprutan, men tack och lov hade hon tid att vänta på att jag lät henne. Det gjorde asont för jag spände mig en massa... :( Efteråt värkte det jätte mycket i hela armen och jag började få svårt att både se och höra. Jag höll på att svimma helt enkelt, och det har aldrig hänt mig förut. Jag la mig ner, okej jag fick hjälp att lägga mig ner... Sedan blev det bra igen, men jag har mått illa hela dagen. Och allt pga att jag är livrädd och jagar upp mig själv. :/ inte ok...

Jag fick 100 spänn av mina päron för att jag vaccinerade mig och vi gick direkt till hobbyaffären. Mamma fick hålla i grejerna medans jag tittade, haha, så jag frågade henne hur mycket vi låg på i pris. Hon sa att det inte spelade någon roll, jag fick ta det jag behövde, skulle inte bry mig om vad det skulle kosta. Väl vid kassan blev det exakt 100 spänn. Hur stor är chansen? ;) Inte en krona mer, inte mindre. Ganska kul :D

pärlor pärlor pärlor

Fick hem min beställning idag från Playful Pärlor!
Sammanlagt 60 krackelerade glaspärlor. Awesome :D





Var också in på hobby affären idag och köpte lite grejer jag behövde (:

Det står "tro hopp kärlek" på ringen ;)

Jag suger 8D

Bild på mitt kvällsmys från... igår... hehe :D


:(

Ska iväg och ta gardasil spruta nu... Jag vill inte. Är livrädd för sprutor. Usch!









Har ni vaccinerat er mot livmorderhalscancer eller ska ni göra det?

I forgot


Gjorde dessa någon gång förra veckan ;)



Om ni skulle vara intresserade av att köpa/beställa - kommentera och lämna er mail/bloggadress så hör jag av mig :)

Happyface

Idag fick jag hem min beställning från Pearlized!


Silver hjärtat följde med som en överraskning! Mycket snyggare irl ;)


Hade lovat mamma ett armband där ett av hennes favorit örhängen skulle vara med, då det ena gick sönder för ett par veckor sedan :/ Gick inte att limma eller något så...

Snyggare när man har det på.


Mormor hade blivit sugen på att köpa något av mig. Gjorde ett halsband av hjärtat som följde med, och hon ska minsann inte betala för det. <3



Nyköpt

Måse ju visa vad jag köpte i fredags när jag var med Vanessa på stan! :)) Är väldigt nöjd faktiskt. Hon köpte också lite awesome kläder men har dock inte kort på det :( Alltså Vanessa är så himla underbar. Hon övertalade mig att få bjuda mig på bio på kvällen.<3 Vi såg Trollkarlens lärling och den var asbra! Älskar dig Vanessa. Du gör mig alltid glad, även när du inte försöker<333
 

Linne från Ginatricot - 129 kr
Jeans tights från Kappahl - 99 kr på REA, annars 299 kr (fett värt :D)




I lördags, (var det väl??) när vi var på loppisrunda hittade jag mig en västa för 20 spänn. Så himla värt och passar mig verkligen. haha :)

(lägg märke till elefanterna på hyllan också)

Jag hittade felet! :D

Omg... alltså det var det sjukaste felet -.-
Igår hade jag "</3 / <3" som rubrik på ett inlägg igår, och man kunde bara se halva det inlägget på min blogg... utan rubrik dessutom. Så jag ändrade det till ":/" istället, och då funkade det?? Haha. Aja nu är det fixat iaf.

Fel på själva bloggen??

Alltså det är jättekonstigt :( jag måste få veta om min blogg ser ok ut för er eller inte!!

Jag har prövat att ha SAMMA stil och kodmallar på min testblogg som den här bloggen har. Och på den ser det okej ut?? Jag har dessutom tagit bort och lagt tillbaka grejer i kodmallen, men INGET funkar :((( Jag får nå fel på detta. Det funkar som sagt på min testblogg, med SAMMA mallar, det enda som skiljer bloggarna åt är inläggen?? Men jag hittar inge fel i något av de heller... Det borde ju funka. Eller hur!?!?! Det är i internet EXPLORER det inte funkar. Men i firefox funkar det. Hoppas ni har det...


...



Godnatt. Sov så gott. Nu ska jag räkna får. ;))
Nu kommer Nisse uppför trappen också hör jag. Kanske får sällskap :DD natti.

En liten fråga

Ser min blogg konstig ut för er eller är det bara för mig? :s alltså den har sett bra ut för mig sedan jag fixade den här layouten, men nu är den konstig och jag har inte varit och ändrat något? Kanske bara är tillfälligt... Får kolla upp det när jag vaknar, natti.







Edit: Kollade hur det såg ut i Mozilla Firefox, och där såg det okej ut, men inte i Internet Explorer ._. Slutsats: det är fel på explorer :DDD eller något... Jag tror på det iaf ;) Borde gå över till firefox igen, som jag alltid använde innan min hårddisk gick sönder...

Underbara varelser

Vi var i två hagar och försökte fota. I den första, där vi var sist, ville inte fåren sammarbeta :( fick bara två bilder som var okej där medans de fortfarande var lite nyfikna. Sedan sprang de bara iväg. De andra vi var oss tyckte det var jätte roligt med lite sällskap. Pappa känner ägaren till dem, annars hade jag inte velat gå in till dem. Är lite anti sånt. Fick några bra bilder där :D vissa kan vara lite halvsuddiga... men så bra gick det inte att fota där, eftersom de var jätte kelsjuka? Hur gulligt som helst :] Men Det blev lite jobbigt när fyra stycken stod och ville bli gosade med samtidigt och så kom det fler. En bet i min sko och min jacka ): </3 haha söt. Sedan när jag rymde från dem kom en efter och ville fortsätta vara med mig, så jag lät den. Min nya bästa vän, haha :D när jag försökte fota pappa och några, så lutade den sig lite mot mitt bröst. Då kramade jag den <3 Elin måste dit fler gånger!


Första gänget





Andra gänget






Så himla underbar<3


sötsötsöt<3


Nästa vinnaren av top model ;d










Nääärbild på min bäääästis. ;))) <3




Fanns två hästar där också som kom och hälsade lite på oss innan de gick vidare...


Haha jag hade tänkt lägga mig kanske... 01.00 inatt?? Men jag fastnade med bilderna... Tog över en timme att fixa med dem 8DD hehe jag är duktig. :(

:/

De var här från begravningsbyrån idag. Jag vet inte vad som sas ännu. Får väl veta sedan...


Nu ska jag och pappa ut och se om vi/jag kan fota några får igen :D Wohooo! Ni får se sedan om det blir några bilder ehe. Och på lördag... då ska pappa fota ett bröllop! Jag och syrran får följa med som "assistenter" och kommer också få fota lite :) grymt spännande (y)

DETTA ÄR INTE OKEJ !

Jag var in på min gamla blogg, http://missheepfreak.blogg.se/, och hittade bilder som var ett år gamla. Alltså mitt hår!?!??! Hur kort som helst :O haha och fult. </3 Jag, Julia och Nadja tuperade håret på varandra eheheh.

Alltså kolla mig och Nadja?? ;O Måste visa ny bild alltså.

DÅ:



Ni ser hur jag ser ut på headern, ehe. Men Nadja ser ut så här, mer eller mindre 8D


Elin och Julia i Sthlm del 1

Så mycket bilder ): orkar inte berätta om sthlm med text, så ni får se bilder istället (y)
Dessa är tagna med min vanliga digitalkamera. De andra som kommer sedan är tagna med systemkameran :D


Fotoutflykt

Jag, pappa och mormor var ute en sväng på torsdag kväll för att få tänka på lite annat...













På lördagen åkte vi på loppisrunda, eller något. Jag, mamma, pappa och mormor. Syrran var på café med sina kompisar. Blev en bild där också.






Tänkte jag skulle visa hur den såg ut oredigerad.....



Nu ska jag och Nissekisse sova. Måste bara släppa ut en snigel som nisse hade i pälsen. Den typ sover på mitt finger. Sött.

RSS 2.0