När man har tråkigt...
Ångest

Tror rättskunskapsprovet gick helt ok idag faktiskt! Det känns bra. :) Dessutom slutade jag halv tolv idag vilket är dubbel lycka :D väl hemma så umgicks jag lite med pappa och drog sedan iväg honom till Returcentrum i Vännäsby, hehe. Skulle kolla priser på krukor, men det fanns inte så många... och vet ni? Jag hittade den sötaste muggen jag någonsin sett. En mugg med får på<3333 Jag vet att jag redan har typ fyra stycken men detta var en annan modell. Det negativa var.... den kostade 20 kr!?!??! Begagnad och använd........ Liksom, de andra fyra kostade 20 kr sammanlagt!!!!!11 :(((( dessutom är den mindre än en sån... Men ååh... nu sitter jag och har massa ångest eftersom den var så himla fin och jag vill ha deeen. :( Jag sa till pappis att ifall jag fick massa ångest över att jag inte köpte den idag skulle jag cykla dit imorgon och köpa den. Det blir en cykeltur på 1,5-2 mil. Värt eller inte är frågan. Men den var verkligen fin<33333eheh jag är normal. :*

Pluggar

Hej.

Alltså jag vet inte vad som hänt med min "blogglust" </3 jag var ändå duktig ett tag...
Får typ ta tag i bloggandet då jag kommer hem från Spanien eller något, men det är en månad tills dess. Två veckor tills jag åker dit. Har verkligen bloggtorka just nu :(((

Sitter och pluggar rättskunskap. Brott&straff och lagar&regler. Det är typ intressant och så ändå, men det är inte speciellt roligt att plugga. Haha. Har prov imorgon :( Ja tack någon som vill byta? :D

Nytt halsband!

Jag gillar det skarpt, faktiskt. :) Har kvar andra färger på plektrum så man kan byta ut. Har åtminstone gröna och lila kvar. Är lite osäker. ;)NyköptErkänn tuff!

99:- från H&M

Köpte även två par svarta tights men de är inte värda att visas höhö. Ett par till mig, ett till syrran.

Blir en del att göra i veckan

Har prov på fredag i rättskunskap, och det är drygt... och så har jag en inlämningsuppgift i psykologi som jag inte ens börjat på ännu, hehe 8D Jag missade lektionen i fredags eftersom jag följde med allianspartiernas ungdomsförbund till gymnasieskolan här i Vännäs, men det var värt det. Lekte även politiker utanför ica både i fredags och lördags, det var kul.
För att stötta alliansen och för att det vore grymt snyggt (!!!1), sprang jag och Vanessa runt som galningar efter skolan idag för att hitta blåa linnen. Hittade vi några? Nej. :((( Nytt försök imorgon kanske, jag måste iaf ha svarta tights :D
En sak till som måste göras är att bilderna från Långbäcken ska in på datorn. Det är över 100 bilder så kommer bara lägga upp några haha. :)

Valet 2010

Är så himla irriterad. Fattar inte hur folk tänker. Varför varför varföööööööööör!??!?! Himla Sverigedemokraterna kan ta sig ordentligt någonstans. Cpcpcpcpcpcpcpcpcpcpcp. Och jag får inte ens rösta..... fyller år för sent.
Har inte orkat blogga på länge hehe, förlåt. De senaste dagarna har jag kampanjat med KD på gymnasieskolan i Vännäs, och dessutom utanför Ica två gånger. Kul, men jag är så himla feg hehe så jag vågar inte snacka med folk ännu, bara med politiker. Jag är konstig. Hahah.
Vad röstar ni på? Eller skulle ha röstat på om ni kunde?
Bryr mig inte ifall ni inte vågar svara, men dock anser jag då att man inte vågar stå för vad man tycker ;)
Jag skulle röstat på KD iaf.

Detta ska jag syssla med nuDock bara de två främre högarna. De andra ska jag ta nästa vecka. :) Drar med mig mamma för jag orkar inte gå själv.

Bilden togs med webkameran eftersom pappa har med sig min kamera till Italien. Men han fråga om han fick så...


Senare ikväll blire fortsatt pluggande :/ Har iaf skickat in religionsuppgiften.Juste..... har inga pengar på telefonen.

Smull fockad dag, eller hur var det nu?

Idag har varit en lång dag för lilla mig.

Började med att vakna kl 6 när jag skulle upp 7 för en gångs skull!! Men kunde somna om :D Sedan bar det upp och iväg på politikgrejs på Liljaskolan. Det var läskigt. Haha nej men det var roligt. Jag höll käften men det var riktigt roligt att vara med och lyssna. Var ju första gången för mig. Representant från KD var en som heter Erik, han träffade jag på KD mötet jag var på med pappa så han visste jag vem det var, så det kändes bra :)

Sedan drog jag till skolan och hade en lång och dryg marknadsföringslektion. Efter det åt jag och Vanessa middag på donken och sedan var det möte inför Spanien resan. Pappa åkte till Italien idag så mamma fick komma på det istället. Men det gick bra. Jag kommer få vara på IKEA och göra min praktik när vi är i Spanien :D Jag var den enda som valt något annat än en restaurang som ligger där vi ska bo, som förstahandsval, så ofc fick jag vara där. :) Sedan hade de pusslat in de andra på övriga ställen (de som inte fick vara på restaurangen). Vanessa får iaf vara på den och det är jag glad för eftersom jag vet hur gärna hon ville vara där :D dock kommer jag och Vanessa inte få bo i samma rum på lägenhetshotellet!!!!!!!! Det suger asmycket :( Hon kommer typ bo med de andra fyra som ska vara på restaurangen (en till från ume och tre från skellefte), jag kommer få bo med övriga. Vi är tre som kommer vara på IKEA, varav en av dem går i min klass så det känns ändå bra :)

Ikväll har jag varit duktig och pluggat rättskunskap! Borde gjort färdigt en religionsuppgift också så jag bara behöver fokusera på psykologin imorgon efter skolan, men jag orkade inte 8D haha, men jag kommer fixa det, det vet jag så... :)

Nu ska jag se på Buffy! Sedan sova. Så natti alla<3


Juste.............!!!!!!!!111111 *absolut inte överreaktion* Imorgon kommer första avsnittet av Vampire Diaries säsong 2 sändas!!!!!!!!!! Dock inte i Sverige, men man borde kunna hitta några länkar på fredag :DDDDD om inte så blir jag ledsen </3 Vanessa också </3 men då får man fortsätta glo på säsong 1, jag håller på att se om den. Är på avsnitt 14 :)

Långbäcken

Ska en sväng till Långbäcken idag med mamma, pappa och mormor :) Det är där min morfar växte upp. Vi ska hälsa på hans lillebror Kurt, han ska dessutom få överta morfars hagelgevär så det tar vi med oss. :)

omgjort halsband

Före!
Efter!

Intresserad av det? Maila!Jag är iaf mycket mer nöjd nu med halsbandet! :D Dock så ska jag korta av eller förlänga det eftersom nu är det ett mellanting och blir lite fail när man har det på sig :/Känner mig duktig som gjort flera inlägg idag :} Gjorde först två, sedan var jag så trött så jag sov i typ 10-20 minuter haha. Nu är jag back on track ;) Ska försöka bli aktiv igen puss!

lite shopping

Gick inte bra att ta kort..................... den är iaf grymt snygg irl :D


399:- från Microshop
Och en extern hårddisk!
589:- från Microshop

armand + örhängen till mormor

Min mormor fyllde år i måndags och detta fick hon av mig då (inte bra bilder men whatever):Jag var inte jättenöjd men hon blev glad iaf :)

Morfars munspel...

är nu mitt. Kommer alltid ha kvar det. Alltid.
jättestor och jättefin

Lite kvällsträning så där ni vet

Jag är trött. Men jag har börjat med min kvällsträning igen så jag ska göra det först. Minst 1-2 månader i våras gjorde jag 100 situps och 100 ryggövningar. Alltså inte så många olika övningar, men ca 50 rygglyft och resten andra saker som jag inte vet vad de kallas haha. Nu har jag börjat med det igen och känner mig massa duktig :D detta blir tredje kvällen i rad. Haha det känns att man varlit lat i sommar eftersom jag inte orkar göra lika många i rad som förut ):


Jag har bloggtorka japp. Sov gott :*
Politikgrejset blir på onsdag fick jag veta idag (y)

RSS 2.0